Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Společnost STOON, se ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zaručuje, že nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, pokud jí je návštěvníci (zákazníci, obchodní partneři) sami dobrovolně neposkytli, např. ve formě anket, registrace, soutěží apod.

Společnost STOON, se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné, a ve shodě se výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.

Registrace u Úřadu na ochranu osobních údajů

Společnost Adaptic, s.r.o., byla registrována jako Správce osobních údajů u Úřadu na ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) pod registračním číslem 00026761

Právo na informace

Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu (zákazník, obchodní partner), který poskytl osobní údaje společnosti STOON, právo podat písemnou žádost společnosti STOON, o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm společnost STOON, zpracovává. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace, na požádání je rádi opravíme.

Cookies

Tato prezentace někdy využívá cookies – malé textové soubory, které se v závislosti na nastavení vašeho webového prohlížeče uloží na váš počítač. To umožňuje zvýšit uživatelský komfort stránek, identifikovat populární oblasti našeho webu a následně jej cíleně přizpůsobit vašim potřebám a průběžně tak zlepšovat naši nabídku.

Používání cookies je dnes standardní součástí chodu většiny webových stránek. Pokud vám však cookies vadí, naše webové stránky si samozřejmě můžete prohlížet i bez nich. Stačí nastavit váš webový prohlížeč tak, aby cookies neakceptoval. Je však možné, že tím omezíte možnosti a uživatelské pohodlí, které vám náš web nabízí.

Odkazy ven

Webová prezentace společnosti STOON, může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, na které se toto prohlášení o ochraně údajů nevztahuje.

Dotazy & komentáře

Máte-li jakékoliv připomínky k ochraně osobních údajů společností STOON, můžete nám je sdělit na emailu hokej@stoon.cz. Pokusíme se odpovědět co nejdříve.

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“ Mark Twain